9 oct. 2015

ZILELE PORŢILOR DESCHISE 2015

        În cadrul evenimentelor prilejuite de ZILELE PORŢILOR DESCHISE, în perioada 12-16 octombrie 2015, ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.17 din GALAŢI  are onoarea să vă invite la două întâlniri speciale:
1. Miercuri, 14 octombrie 2015, ora 9.00, în Biblioteca şcolii avem ca invitat de onoare pe poeta si publicista ANGELA BACIU la un moment de suflet şi artă literară intitulat "Printre frunze şi cuvinte".
Vor întreţine atmosfera creaţiile elevilor din şcoală şi vom asista la lansarea cărţii de interviuri: “Despre cum nu am ratat o literatura grozavă” de Angela Baciu (ed.Junimea); evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe şi fotografii.
2. Joi, 15 octombrie.2015, ora 17.30 la sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi va avea loc un spectacol cu titlul “CULORILE TOAMNEI ÎN OGLINDA TIMPULUI”.
Şcoala Gimnazială Nr.17 Galaţi organizează acest eveniment cu participarea deosebită a Grupului vocal-instrumental de muzică veche KALOFONIS din cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Patrimoniului Cultural Galaţi şi a Asociaţiei Culturale "Ars Poetica" din Brăila - partenerii şcolii.
Spectacolul se adresează tuturor sufletelor tinere care doresc să dea viaţă unui dialog între tradiţie şi modernitate. Si de această dată, poeta Angela Baciu ne va fi alături, atât în calitate de scriitor, cât şi de moderator.
Coordonator principal: Anca Barbu - director
       Vă invităm oricând doriţi să faceţi cunoştinţă cu inimoasa echipă de cadre didactice şi elevi de la Şcoala Gimazială Nr.17 Galaţi.
     Suntem o instituţie în care actul didactic de excepţie este îmbinat desăvârşit cu diverse activităţi extraşcolare care conturează caractere frumoase.
       Elevii noştri sunt precum nucile magice din care, sub mângâierea si dăruirea profesorilor, se vor naşte viitorii arbori. Aceste realităţi sunt certificate de numeroase premii la festivaluri, concursuri şi olimpiade şcolare, precum şi de munca ce individualizează instituţia în peisajul educaţional gălăţean - experienţa de 19 ani în aplicarea alternativei educaţionale "Step by step".

Cuvintele care ne ghidează sunt:
        "Cu noi şcoala îţi va fi cheie pentru-a reuşi".

     Mulţumim Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi scriitoarei Angela Baciu pentru sprijinul acordat.

Vă aşteptăm!