15 nov. 2017

        Asociația pentru Valori în Educație a lansat oficial, în cadrul Conferinței de Leadership și Management Școlar din 14 noiembrie 2017, Bucureşti, primul program de leadership din România pentru directorii de școli, la care a fost selectată să participe şi doamna director a Şcolii Gimnaziale Nr.17 Galaţi, Prof. Barbu Anca.
      
     „Asociația pentru Valori în Educație a venit cu o propunere pentru directorii de școli unică în România, iar răspunsurile și cererile pentru a participa la acest program au venit imediat. Ne bucurăm că am reușit să strângem în cadrul conferinței 200 de directori din toată țara interesați de modul în care aceștia pot contribui la îmbunătățirea rezultatelor educaționale. Este un început promițător și estimăm rezultate pe măsură”, a declarat directorul executiv al Asociației pentru Valori în Educație, Andreea Nistor.
   Academia de Leadership și Management Școlar are la bază un proces personalizat de dezvoltare a abilităților de leadership pentru un grup de 30 de directori de școli din întreaga țară.

     Directorii au fost riguros selectați de o echipă de directori de HR pe baza interesului lor anterior de a dezvolta proiecte și de a demara inițiative în cadrul școlii pe care o conduc și în funcție de abilitățile lor de leadership. Eligibili pentru acest program sunt directorii de licee, școli tehnice, vocaționale, școli generale și gimnaziale și directorii de grădinițe. (sursa https://www.curierulnational.ro )

       Mai multe informaţii despre program şi despre eveniment:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu